Att städa ett ständigt pågående arbete

Jag städar typ jämt hemma, det tar liksom aldrig slut. Det hade varit så skönt att slippa detta arbete och överlåta detta till proffsen. Jag bor ute på landet med fyra barn och två hundar samt ett gäng katter så det är klart att det blir smutsigt ganska fort. Men det hade varit skönt att få storstädning en gång i veckan, och få fönsterna putsade ordentligt. Att putsa fönster är en mardröm ränder överallt. Stormtrivs, en ny städfirma i Linköping är en firma som jag fått upp ögonen för, får se om jag väljer den till slut. Hoppas att det finns någon som uppfyller alla mina krav. Jag är ganska så petig.

Hemstäd är ett smart val

Varför är det så att så få använder sig av dessa tjänsterna som hemstäd? Varenda företag har ju en firma som städar åt dom. Varför skulle man då ha dåligt samvete för att man betalar någon för att städa hemma. Jag tror att det är många som har den bilden att man minsann skall ta hand om sin egen skit. Jag tänker inte ha dåligt samvete utan jag har i varje fall bestämt mig för att leta upp en firma som kan komma hem till mig och städa.

Stormtrivs

Jag valde till slut Stormtrivs Eftersom den firman uppfyllde mina krav.  För det fanns ganska många saker som jag var noga med. Inte bara att de städade bra och hade ett bra pris. Det fanns så många andra saker. Till exempel att de var  miljöcertifierade, hade kontinuerlig utbildning till sina medarbetare. Det jag tycker var  absolut viktigast är att de som arbetar hade en bra arbetsmiljö och inte blev utnyttjade. Stormtrivs var  kollektivavtal anslutna och arbetade således ständigt med arbetsmiljön. Nu äntligen kan jag slappna av och låta proffsen städa.