Räddaren i nöden

Dagen var kommen då flyttlasset gick till Östersund. En fantastisk röd/grön tvåplansvilla blev vår efter en tuff budgivning, men det var det värt. Väl framme med två stora flyttlastbilar så pirrade det i magen av nervositet. Här ska vi bo!

Väl inne i huset så kände man kylan av att el och värme inte hade varit påslagen på ett bra tag. Men lite konstigt tyckte jag, vi hade ju sett till att elavtalet skulle börja gälla redan dagen innan så att vi kunde flytta in direkt utan att frysa ihjäl, vi hade ju liksom ingen annanstans att stanna över natten. Det blev Johans uppdrag att ta tag i detta och han gav sig direkt ut på nätet för att hitta den bästa elektrikern i Östersund.

”Att vara den bästa elfirman för både medarbetare och kunder”

Bara någon halvtimma senare så rullade det in en bil på gården med ”Nordins El” tryckt på. Nordins El blev vår räddare i nöden när proppskåpet svikit och gett upp efter ganska många år på nacken. Direkt hjälpte dem oss att få igång allt och vi kunde inte tacka dem nog.

Och detta blev bara början på vår resa tillsammans med Nordins El, minst sagt den bästa elektrikern i Östersund. Det fortsatte nämligen med att vi fick hjälp med att installera ”smart home” som innebär att vi numera kontroller både ventilation, el, värme och belysning genom telefonen. Vi kan på så vis även styra tempreturen i varje rum när huset exempelvis står tomt och med andra ord hålla nere energiförbrukningen och våra elkostnader.

I början av nästa månad börjar nästa projekt – solel!! Det ska bli så spännande och det känns helt fantastiskt att det är just Nordins El som är med oss hela vägen. Det går inte att säga får många gånger – Nordins el är den bästa elektrikern i Östersund.