Praktiska arbetsbänkar när du behöver stabil arbetsyta

Idag är jag ute och träffar en potentiell kund i Göteborg. Bolaget arbetar med kontorsinredningar och satsar på att expandera sin verksamhet till Finland och Norge. Deras storsäljare är arbetsbänkar. Jag har faktiskt en arbetsbänk hemma som är från deras sortiment. Arbetsbänken är praktisk och väldigt stabil. Du kanske undrar varför jag har en professionell arbetsbänk hemma i garaget, jo jag gillar dels bra prylar med kvalitet men det är även praktiskt för mig eftersom jag snickrar och mekar mycket.

Min plan framöver är att köpa in hus och renovera dem. Några av husen ska jag behålla. När jag har tillräckligt många hus/lägenheter i min ägo ska jag hyra ut en del för att få löpande passiva intäkter. Fastigheterna jag kollar på ligger i Varberg. Det är ett par tomter med äldre hus. Vissa av husen är beboliga, men jag kommer få lägga mycket timmar på att renovera ett av dem. Huset är nästintill ett ödehus som inte har renoverats på många år.

Det är nog vanligt att man kikar på Hemnet för att hitta fynd. Så tänker även alla andra, därför jag satsar jag på att vara lite mer offensiv. Har valt ut ett par områden i Varberg där jag ser potential. Besöker personerna som bor i dessa områden och frågar om de är intresserade av att sälja fastigheterna. Många är såklart inte intresserade av att sälja, men vissa äldre blir intresserade när man kommer med ett bra förslag. Mitt fokus är att hitta en lösning som är lönsam för bägge parter. Vissa vill bara sälja sin fastighet för att tjäna pengar, andra kan tänka sig att sälja under förutsättningen att de kan bo kvar på tomten under ett par år. Räntan är idag väldigt låg och det är förmånligt att låna pengar om man ska köpa och sälja fastigheter