Har vi flyttat till rätt stad?

När vi flyttade till Älmhult så frågade jag och min sambo oss flera gånger om vi verkligen flyttat till rätt ställe. Det är ganska litet och som born and raised i Stockholm så var detta något helt nytt. Men vi hade hittat drömhuset och svarade oss själva varje gång att ja – vi har flyttat rätt.

Men det är också flera saker längs vägen som fått oss att varje gång svara just ja på den där frågan. Som när vi precis i början skolade in vår dotter på den nya förskolan så blev vi så väl bemötta av både pedagoger men också andra föräldrar att vi nästan grät av lycka när vi kom hem. Den finns en speciell känsla i att bo lite mindre helt enkelt och den känslan hade vi fastnat för.

En kväll så lade vår el av i huset och min sambo gick lugnt ned i källaren för att se om propparna såg riktiga ut. Men det var ingen propp som hade gått, allt såg riktigt ut och vi kunde inte lista ut vad som var fel. Den natten sov vi utan el i huset och min sambo ringde runt för att försöka få hjälp dagen efter.

Elektriker att rekommendera

Vi kom direkt i kontakt med Eltjänst Älmhult vilket vi aldrig kommer att ångra. Som elektriker i en kommun på nästa 20 tusen invånare blir det självklart både en utmaning men framförallt ett privilegium som dem beskrev för oss. Invånarantalet är långt ifrån vad det kan vara i en storstad och på så vis kan dem verkligen komma kunderna närmare vilket vi med nöje fick känna på. Vi fick snabbt hjälp med elen och fick även sedan vidare hjälp av Eltjänst Älmhult med att både installera nätverk, en laddstation till vår elbil men också solcellspaneler på taket. Inte nog med att jag älskar att bo i Älmhult så har framförallt Eltjänst Älmhult gjort det ännu bättre!