Elektrikerna i Nybro fick nybygget att gå som en dans

Efter många tankar fram och tillbaka så kom jag och kvinnan i mitt liv äntligen till skott för ett par månader sedan. Vi hade redan investerat i en härlig tomt för ett par år sedan, och nu står vårt drömhus färdigt på tomten. Det har varit en resa med mycket känslor och emellanåt nästan panikkänslor, men anlitar man riktigt bra hantverkare blir resultatet i regel riktigt bra.

Hur sjutton vet man om man har hittat rätt, eller vad som är rätt?

För vår del började det med att vi hörde oss för med människor i omgivningen, andra som hade erfarenheter av att bygga nytt eller iallafall kontakt med hantverkare. Efter lite dividerande och efterforskningar hade vi klart med allt förutom det elektriska, men när en kusin pratade gott om Elektrikerna i Nybro kändes det som att alla pusselbitar föll på plats. Och efter att ha träffat dem och bollat idéer med dem förstärktes den känslan.

El är så mycket mer än lampor och eluttag

Jag hade inte mycket mer tankar på el än att det behövs för att prylar skall funka, om man skall hårddra det lite granna, men tjejen hade större planer än så. Innan de ens började arbeta på huset hade vi hittat fler delar de kunde hjälpa oss med. Vi skall ju lämna denna planet till våra barn en dag, så vi tog beslutet att höja lånet lite från start och installera solcellspaneler. När vi kombinerade det med elinstallationen fick vi ett riktigt bra pris. Nästa bil siktar vi på blir eldriven, och då installerar de en elstolpe också. Nu när mörkret börjar komma sjunker ju effektiviteten från solcellerna, men på det stora hela taget, tack Elektrikerna i Nybro för er del i att skapa vårt drömhem.